המחסן משנות ה – 50 שהפך למשרדי הנהלה

בפעם הראשונה שהגעתי לפגישה, פתחו עבורי דלת חורקת שבקושי נפתחה אל חלל מלבני וצר, מלא עד אפס מקום בציוד.

מחסן משנות ה – 50 שביקש להפוך לסינדרלה.

האתגר – להפוך את המבנה הנטוש למשרדי הנהלה פלוס מטבחון, קבלה ופינת המתנה.

הפרויקט זימן אתגרים לא פשוטים. גג אסבסט, קירות מתפוררים, מחלוקת השטח הפנימי ועד פתיחת חלונות ודלתות.

כגודל האתגר כך הסיפוק של התוצאה.

הלקוחות ביקשו לעצמם משרדים מרווחים עם מקומות ישיבה לא פורמליים, עמדת קבלה ומטבחון קטן, והכל במראה די גברי ובשיא השיק.

החברה שעוסקת בתחום המזון, קיבלה מיתוג מותאם, תוך שימוש בפלטת צבעים שמתכתבים עם הסביבה ומכניסים את השמש לחלל הפנימי.

לשמחתי הפרגון על התוצאה לא איחר להגיע, גם אליהם וכמובן גם אלי.

 

שתפו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב email

מבקרים ומבקרות יקרים

אני מזמינה אתכם לפגישה מקצועית 1:1
ללא התחייבות מצדכם!
תשמעו תכירו ואז תחליטו. השאירו פרטים ונקבע פגישה אצלכם או בזום:

Let’s explore your true color design

רגע לפני שאתם עוזבים...

אני מזמינה אתכם לפגישה מקצועית 1:1
ללא התחייבות מצדכם!
תשמעו תכירו ואז תחליטו. השאירו פרטים ונקבע פגישה אצלכם או בזום:

Let’s explore your true color design