מרתף ופינת משפחה

מרתף חשוך ולא שימושי, הפך לפינת משפחה ועבודה נעימים ובתקציב מצומצם.

מרתף בבית פרטי שהיה מוזנח וחשוף, ביקש בתקופת הקורונה להפוך לחלל נפרד למשפחה ולעבודה מהבית.

התחלנו בפתיחת חלון גדול ומשמעותי שמכניס אור טבעי ונעים. כדי לתת תחושה של חוץ, הונחו בחצר האנגלית סדרת עציצים עם צמחיה מותאמת ואור שמש חלקי.

הקירות של החצר האנגלית נצבעו מחדש בצבע מוקה עדין והוזמן חלון עם פרופיל בלגי מותאם לגודל המפתח החדש.

פינת ישיבה לילדים הוכנה ממשטחי עץ עליהם הונחו שלל כריות בטקסטורות ובצבעים שונים. הקיר האחורי קיבל צבע ירוק מנטה עדין שיוצר תיחום מיוחד לאיזור הישיבה.

ממול, מתחת למדרגות, נוצר השטח לאחסון מדורג וטלויזיה חכמה.

יחידת האחסון של איקאה היתה בחלל גם קודם והותאמה לגודל ולנראות של האיזור החדש.

על הרצפה הונח פרקט פולימרי 100% עמיד למים שמעניק חמימות ופונקציונאליות לחלל.

אל מול החלון החדש מיקמנו שולחן עבודה מרווח שיכול לשמש לפי הצורך לשני אנשים.

שאר החלל מכיל מחסן, שירותים ומקלחת.

בעזרת צבע, אור וצמחיה, המרתף קיבל חיים חדשים וסופר מעוצבים.

שתפו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב email